Nyhedsbrev

08.09.2022 Dato for næste generalforsamling bliver d. 18.03.2023 - mere information følger om sted og tid. 

12.08.2022 

Kære alle

 Det har været sommerferie og vi bestyrelsen har bestemt ikke ligget på den lade side. 

 Jeg modtog en mail med et par spørgsmål og kom frem til at det nok var på tide lige at komme med en opdatering på hvad der sker i klubben.

 Så er der lige opdateret lidt på hjemmesiden og jeg har fået lov til at bruge Ingeborg Henriksen og Centas nosework billeder Jeg har også opdateret lidt billeder på hjemmesiden af de langhåret hollandske hyrdehunde. de er også blevet udlånt af en ven.

 Jeg har sendt alle madsedlerne afsted til DKK d. 18 juli, til os som skal til "hund i fokus" på Vilhelmsborg den første weekend i september. Jeg afvente stadig en bekræftelse af vores bestilling fra Anniqa. 

Laila Nandfred arbejder hårdt, forsat på at få færdiggjort klubbens logo. Tak for din indsats 

 Jeg har klargjort bestilling af resultathæfter, men de bliver ikke bestilt før vi har vores fine logo at sætte på hæfternes forside .

 Jeg er ved at lave en lille kort informationsfolder om racen og klubben, som vi kan dele ud til interesserede ved "hund i fokus" arrangementet.

 Næste bestyrelsesmøde bliver afholdt d. 08.10.22 på formandens adresse. 

 Samme dato vil klubben holde en IGP prøve hos mig.

 Dommer : Hans Hansen

Figurant: Martin Hasager

Sporlægger: Vivi Weedfald 

Mere information og tilmelding kommer senere. 

Den nye bestyrelse skal naturligvis afholde en ny generalforsamling. Men fordi bestyrelsen blev udskiftet ved en ekstraordinær generalforsamling i april 2022. Har den nye bestyrelse 1 år til at få afholdt en generalforsamling og den afholdes marts/april 2023. som det står skrevet i vores vedtægter https://www.sfhh.dk/vedtaegter/

GENERALFORSAMLING OG VALG 

§ 11-14

11.1: Den årlige generalforsamling afholdes i marts/april og indkaldes digitalt med mindst ni ugersvarsel.

Vi skal nok sende jer en indkaldelse til generalforsamlingen senest 9 uger før den skal afholdes.

27.05.2022 Så er der adgang til netbanken for den nye bestyrelse, det tager åbenbart lidt tid at få overdraget den slags i nye hænder. Men nu er det sket og vi er klar til at modtage betaling for tilmelding til HH træf her d. 04.06.22 medlemspris 150,- pr person og ikke medlem 200,- pr person 

 Reg. Nr 9570 og kontonummer 13205973

Vi ender med at være hele 25 deltagere på dagen, hvilket er super flot med den opbakning! 

Jeg (formand Line) vil på bestyrelsens vegne gerne takke for den opbakning! vi glæder os helt vildt til en rigtig hyggelig og konstruktiv dag i hundenes tegn. 

På Facebook lægger jeg en video op af vejen op til Fladbjerg, det er lidt isoleret og GPS kan drille i området. Det er grusvej og der er huller i vejen så kør stille på den. Tilmeldingen til årets hollænder VM, der afholdes i Sverige er slut og vi Danmark har været så heldige at Claus Jensen repræsenterer vores lille land og ikke mindst lille specialklub! Først vil bestyrelsen og jeg gerne sige stort tillykke Claus og Viper med jeres flotte IGP 3 i weekenden i schæferhundeklubben kreds 34 i Horsens. Resultatet blev a=92 b =92 og c = 96 i alt 280 og prædikatet SG.

https://da.working-dog.com/dogs-details/6606418/Holland

Opdatering d. 12.05.22 på vores VM ekvipage Det blev desværre en disk i lydighed, da Viper troede hun skulle i gang med gruppe C. 3 pladskommandoer kostede Claus og Viper muligheden for at få afprøvet et VM. 

Det er en skam, men uanset hvad har de to fået sig noget erfaring ved at være med. Så op igen :)