Bestyrelsen og Udvalg

Formand

Line Michella Strøger
Fladbjergvej 15
5250 Odense sv 

Tlf. +45 52 39 26 66
Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com 


Næstformand

Claus Jensen 


  Jylland 
Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com

Kasserer 

Charlotte Magnus

Sjælland 

Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com 

1. Suppleant 

Majbritt Sørensen

Jylland


2. Suppleant 

Pia Andersen

Fyn 

Kort introduktion af bestyrelsen 

Formand: Line Michella Strøger

Jeg er 33 år og har dyrket IGP siden 2014 hvor jeg købte min første korthåret hollandske hyrdehund "Flottenheimer Shanti" hun var min første brugshund og har givet mig utrolig mange oplevelser. Bl.a. DKK begynder b DM,  DKK IGP1 DM, DKK IGP 3 DM og VM for hollænderne. På nuværende tidspunkt har jeg 2 afkom efter min egen tæve Brutus på 7 år og Flottenheimer Vixen på 3 år.  Jeg har siddet som formand for SHH siden 2022. Jeg er uddannet træner og har undervist i IGP siden 2016.  Jeg har sammen med Hans Hansen Kennel Flottenheimer, hvor vi har opdræt af hollandske hyrdehunde. Jeg har igennem årerne tilegnet mig et stort netværk i udlandet, som kan være behjælpelige med anskaffelse af hvalpe. Min passion for racen er stor og det er vigtigt for mig at vi i fællesskab beskytter vores race. Så er det også meget vigtigt for mig, at det er racen vi er sammen om, uanset hvad man bruger sin hund til. Vi skal i klubben dyrke fællesskabet, erfaringerne og venskaberne. Få fremvist racen og udbredt viden om den til dem som er interesseret. 

Næstformand: Claus Jensen 

Jeg er blevet bedt om at lave en lille beskrivelse af hvem jeg er og hvem I har valgt ind i jeres bestyrelse. Jeg er bosiddende i Jylland nær Herning sammen med min kæreste og vores to hunde, og bruger meget af vores tid på træning med guld klumperne. Jeg har haft min gang i hunde verdenen i små 20 år. Min første hund som fik mig ind i denne verden var Boxer hunden, som gjorde at man kom ind i en verden med klubber, en hovedklub og et fantastisk sammenhold omkring det at have en hund som man laver mere med end bare at gå en tur. I min tid i Boxer-Klubben har jeg haft forskellige bestyrelse og råds opgaver, men mest af alt fandt jeg det spændene at arbejde i Brugshunde Rådet da jeg faldt for hundesporten IPO(IGP), og fandt det udfordrende at træne med sin hund i dette program og opgaven som figurant rigtig sjovt og spændene, og som var nogle af de opgaver der var i Brugshunde Rådet var bl.a. afvikling af figurant mønstring til vores prøver og afvikling af klubbens DM.

Min motivation for at ville give en hjælpende hånd i Hollænder Klubben er til stadighed min passion for arbejdet med hund og at jeg siden min start nu har fået hollænderen ind i hjertet og finder den som en fantastisk hund både arbejds-/brugsmæssigt men i høj grad også som familie hund, og at få udbredt kendskabet til vores race. Håber at kunne være med til at fortsætte det fantastiske arbejde for vores race og klub.

Kasserer: Charlotte Magnus 

Jeg hedder Charlotte Magnus og bor på Sjælland sammen med min mand, Mads, og vores to hollandske hyrdehunde – Anouk på og Floor. Anouk var vores første brugshund og første fælles hund som vi fik i 2019, efter at have ønsket os en hund i mange år! Anouk og jeg startede med at træne i Beredskabsstyrelsen, som redningshund, men jeg fandt hurtigt interessen for IGP-sporten. Vi faldt for racen, da vi gerne ville have en aktiv hund som kunne bruges til sport. Vi faldt for hollænderens sind og gode egenskaber, samt størrelse og helbred. I 2022 besluttede vi at vi måtte have en hund mere – og derfor blev der hentet en hvalp fra Italien, som forhåbentlig bliver min konkurrence-makker i mange år. Jeg mødte vores formand, Line, da jeg havde brug for lidt hjælp til træningen af Anouk, og vi har holdt sammen lige siden. Jeg valgte at blive en del af bestyrelsen, da jeg synes det er vigtigt at vi får et fællesskab hvor ejere af hollandske hyrdehunde kan finde viden og support. Jeg håber at kunne bidrage med at være en god racerepræsentant og udvikle klubben, så vi sammen kan få en masse sjove og gode oplevelser med vores skønne stribede hunde.

1. suppleant: Majbritt Sørensen

Mit navn er Majbritt Sørensen, jeg er 54 år bor i Ribe med min mand og vores 2 Hollænder. Jeg har trænet i Dansk Politihundeforeningen i 25 år og har haft tjenestehund i Hjemmeværnet i 20 år . Jeg er uddannet instruktør og Dommer inden for Hjemmeværnet. Jeg har tidliger været formand i Dansk Politihundeforeningen Dronninglund og Formand i Rottweilerklubben Nord, træningspladsleder i hjemmeværnet  Hjørring. I 2013 fik jeg min første Hollænder Hilda,  som jeg trænede og udstillede med. Hilda blev godkendt i hjemmeværnet i en p1 og p2 og blev Dansk Veteran Champion mm. i udstilling. I dag har jeg Clas på 7år og Fighter på godt 1 år som bliver trænet i. hjemmeværnet og DCH IGP hold, samt udstilling. Jeg har stor interesse i at racen bliver brugt så alsidig som muligt og bliver vist frem med de ting de er gode til.

2. suppleant: Pia Andersen 

Jeg hedder Pia Andersen og bor på Sydfyn. Jeg startede med at træne hund i 2012 med min retrieverblanding i DcH. Jeg indså hurtigt, at jeg gerne ville have en brugshund, så i 2014 fik jeg Flottenheimers Unique, Zoe, der siden har været min konkurrencehund i Dch frem til eliteklassen. Jeg har nu valgt at skifte sportsgren og forsøger mig med at stille i sporhundeprøver. I 2018 hentede jeg Zoe's fætter, United Dutch Hey DJ hjem. Hvad han kan præstere må tiden vise. Jeg ville meget gerne have et fællesskab med andre hollænder-ejere, vi er ikke så mange, så det er så rart at være sammen med andre, der ligesom jeg har striber på hjernen.

Aktivitetsudvalg

Avl 

Hans Chr. Hansen

Tlf. + 45 28 28 07 78
Mail. vanni@sol.dk


Udstilling

Majbritt Sørensen. 

Tlf. +45 23 30 61 83

Mail. Majrott@mail.dk

Brugshundeudvalg

Line Michella Strøger
Tlf. +45 52 39 26 66

Mail. linestroeger@gmail.com