Bestyrelsen og Udvalg

Formand

Line Michella Strøger
Fladbjergvej 15
5250 Odense sv 

Tlf. +45 52 39 26 66
Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com 


Næstformand

Claus Jensen 


  Jylland 
Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com

Kasserer 

Charlotte Magnus

Sjælland 

Mail. hollandskhyrdehund@gmail.com 

1. Suppleant 

Mads Magnus

Sjælland

2. Suppleant 

Pia Andersen

Fyn 

Kort introduktion af bestyrelsen 

Formand: Line Michella Strøger

Jeg er 32 år og har dyrket IGP siden 2014 hvor jeg købte min første korthåret hollandske hyrdehund "Flottenheimer Shanti" hun var min første brugshund og har givet mig utrolig mange oplevelser. Bl.a. Dkk IGP 3 DM og VM for hollænderne. Jeg har ikke megen erfaring med klubarbejde, men jeg er villig til at lærer og få sparket gang i vores lille specialklub.

Næstformand: Claus Jensen 

Jeg er blevet bedt om at lave en lille beskrivelse af hvem jeg er og hvem I har valgt ind i jeres bestyrelse. Jeg er bosiddende i Jylland nær Herning sammen med min kæreste og vores to hunde, og bruger meget af vores tid på træning med guld klumperne. Jeg har haft min gang i hunde verdenen i små 20 år. Min første hund som fik mig ind i denne verden var Boxer hunden, som gjorde at man kom ind i en verden med klubber, en hovedklub og et fantastisk sammenhold omkring det at have en hund som man laver mere med end bare at gå en tur. I min tid i Boxer-Klubben har jeg haft forskellige bestyrelse og råds opgaver, men mest af alt fandt jeg det spændene at arbejde i Brugshunde Rådet da jeg faldt for hundesporten IPO(IGP), og fandt det udfordrende at træne med sin hund i dette program og opgaven som figurant rigtig sjovt og spændene, og som var nogle af de opgaver der var i Brugshunde Rådet var bla. afvikling af figurant mønstring til vores prøver og afvikling af klubbens DM.

Min motivation for at ville give en hjælpende hånd i Hollænder Klubben er til stadighed min passion for arbejdet med hund og at jeg siden min start nu har fået hollænderen ind i hjertet og finder den som en fantastisk hund både arbejds/brugsmæssigt men i høj grad også som familie hund, og at få udbredt kendskabet til vores race.

Håber at kunne være med til at fortsætte det fantastiske arbejde for vores race og klub.

Kasserer: Charlotte Magnus 


1. suppleant: Mads Magnus 

2. suppleant: Pia Andersen 

Jeg hedder Pia Andersen og bor på Sydfyn. Jeg startede med at træne hund i 2012 med min retrieverblanding i DcH. Jeg indså hurtigt, at jeg gerne ville have en brugshund, så i 2014 fik jeg Flottenheimers Unique, Zoe, der siden har været min konkurrencehund i Dch frem til eliteklassen. Jeg har nu valgt at skifte sportsgren og forsøger mig med at stille i sporhundeprøver. I 2018 hentede jeg Zoe's fætter, United Dutch Hey DJ hjem. Hvad han kan præstere må tiden vise. Jeg ville meget gerne have et fællesskab med andre hollænder-ejere, vi er ikke så mange, så det er så rart at være sammen med andre, der ligesom jeg har striber på hjernen.

Aktivitetsudvalg

Avl 

Hans Chr. Hansen

Tlf. + 45 28 28 07 78
Mail. vanni@sol.dk


Udstilling

kommer senere. 

Brugshundeudvalg

Line Michella Strøger
Tlf. +45 52 39 26 66

Mail. linestroeger@gmail.com